VIDEO Making of "La masa Adevărului" cu Ecaterina Andronescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministru al Educaţiei în cabinetele Năstase şi Boc, Ecaterina Andronescu a strâns trei ani şi două luni în funcţia de diriguitor al Învăţământului românesc. Mulţi ar spune că a avut timp suficient pentru a-şi forma o viziune articulată asupra acestui domeniu, atât de vitregit din punct de vedere financiar pe cât a fost de criticat în ultima perioadă.

Invitata din această săptămână vorbeşte despre noile provocări ale sistemului educaţional autohton, dar şi despre starea lăuntrică a dascălilor, greu diagnosticabilă în vremuri de criză, dar cu efecte directe asupra tinerilor. „Dacă aş fi avut vreodată această putere, aş fi stabilit acele criterii prin care să-i selecţionăm pe cei mai buni profesori din fiecare generaţie. Pentru că, în felul acesta, aveam certitudinea că, începând de la grădiniţă şi până la doctorat, tinerii ar fi avut de la cine învăţa", spune Ecaterina Andronescu.

Despre toate acestea dar şi multe altele veţi afla urmărind mâine pe www.adevarul.ro, forma video a dialogului „La Masa Adevărului" cu Ecaterina Andronescu.

Varianta tipărită a dialogului dintre Ecaterina Andronescu si jurnalistul George Rădulescu va fi publicată în ziarul de vineri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite