VIDEO Dependent de statul în ghips: bărbatul care plătit peste 40.000 de euro ca să-şi satisfacă pasiunea bizară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 27 de ani din Chicago are o pasiune cel puţin ciudată. Tânărul american a devenit obsedat de statul în ghips în urmă cu 21 de ani.

Kevin a plătit în ultimii 21 ani aproximativ 44.000 de euro pentru a fi îmbrăcat în ghips de la gât şi până la picioare, ocazional doar un picior sau o mână, chiar dacă nu are niciun oscior rupt. Bărbatul a dezvoltat o pasiune pentru statul în ghips încă de când era un puştan de numai şase ani. Atunci fura hârtia igienică şi îşi înfăşura picioarele în aşa fel încât să pară că le are puse în ghips.

Apoi, la 12 ani, Kevin şi-a rupt mâna în urma unui accident survenit pe când mergea cu rolele, prilej cu care a avut parte de primul ghips real. „Mi-a plăcut atenţia pe care toată lumea mi-a oferit-o atunci şi caut mereu acelaşi tip de senzaţie. Îmi place cum mă simt când mă strânge corsetul din ghips“, a povestit acesta pentru odditycentral.com.

Americanul realizează cât de ridicolă este pasiunea sa, dar admite că nu poate renunţa la ghips. Pe de altă parte, tânărul este încântat de atenţia pe care i-o oferă femeile când îl văd bandajat, mai ales că uneori apelează şi la scaunul cu rotile, acestea fiind convinse că a ajuns aşa în urma unui accident. Kevin a fost şi vedetă într-un episod al emisiunii „My Strange Addiction“ (Dependenţa mea ciudată), difuzată de postul de televiziune TLC, unde şi-a spus povestea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite