Un antreprenor român a creat „puntea“ între donatori şi spitalele în care lipsesc materiale. Cum funcţionează platforma online gratuită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secţiune din platforma online necesarspital.sharetribe.com
Secţiune din platforma online necesarspital.sharetribe.com

Un antreprenor român din domeniul IT a creat o platformă online care poate fi accesată atât de oamenii care au de donat materiale pentru spitale, cât şi de către oficialii spitalelor care au nevoie acută de materiale.

Radu Vladislav, un tânăr antreprenor român, a creat un site intitulat "necesarspital", care poate fi accesat gratuit de oamenii care vor să doneze diverse materiale pentru spitalale româneşti unde sunt tratate cazurile de COVID-19.

„Am lansat o platforma gratuită care pune în legătură directă spitalele cu donatorii/furnizorii de echipamente de protecţie COVID19.

Cum funcţionează:

1. Administratorii spitalelor îşi fac un cont şi actualizează necesarul de echipament de protecţie;

2. Furnizorii şi donatorii intră în contact direct cu administratorii spitalelor şi furnizează echipamentul de protecţie.

În acest moment spitalele nu sunt dotate în timp ce sunt o mulţime de furnizori care au echipamente pe stoc şi persoane/entităţi care vor să doneze dar nu ştiu cui şi cât. Avem nevoie de ajutor astfel încât platforma să ajungă la toţi administratorii spitalelor pentru actualizarea necesarelor şi la furnizorii de echipamente“, îşi prezintă creaţia Vladislav. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite