Thailanda, o escapada romantica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thailanda este o alegere potrivita pentru luna de miere.
Thailanda este o alegere potrivita pentru luna de miere.

Thailanda, numita si Tara Zambetelor, se afla in Asia de SE si se invecineaza cu Burma, Laos, Cambodia, Golful Thailandei, Malaysia si Marea Andaman.

Cunoscuta pentru insulele sale spectaculoase, pentru plajele virgine, scladate de ape turcoaz, pentru vremea perfecta tot timpul anului, dar si pentru resoturile elegante si primitoare, Thailanda este o alegere potrivita pentru luna de miere sau pentru o escapada romantica, intr-o lume tropicala si boema, cu apusuri dramatice si petreceri pana in zori.

Daca alegi sa-ti petreci vacanta in Thailanda, vei intalni cu siguranta atat localnici traditionalisti, cat si expati aventurieri, bucate gustoase, temple si palate, jungle tropicale, trasee offroad, dar si resorturi unde eleganta si serviciile sunt ridicate la rang de arta. Multe dintre acestea au plaje private, bungalow-uri confortabile, gradini exotice si restaurante excelente.

Iata unde iti recomandam sa mergi in Thailanda pentru o vacanta romantica sau in luna de miere:

1. Patong Beach, Phuket - este cea mai aglomerata, insa beneficiaza de nisip alb si ape calde, iar hotelurile sunt pentru toate buzunarele.

2. Railey Beach, Krabi - este accesibila doar cu barca, este linistita si romantica.

3. Maya Bay, Koh Phi Phi Ley - este fara indoiala una dintre cele mai frumoase plaje din lume, despre care s-au scris carti si s-au facut filme la Hollywood.

4. Hua Hin Beach, Hua Hin - este o plaja din Golful Siam, perfecta pentru familiile cu copii, dar si pentru cuplurile trecute de prima tinerete.

5. Kata Beach, Phuket - este cea mai linistita si mai putin aglomerata plaja din Phuket, acoperita cu palmieri si scladata de ape albastre, intr-un decor paradisiac.

6. Lamai Beach, Samui - linistita in timpul zilei, cu multe hoteluri si restaurante cochete, in timpul noptii devine scena petrecerilor dezlantuite.

7. White Sand Beach, Koh Chang - inainte era o plaja cunoscuta doar de backpackers, insa acum este frecventata si de cuplurile dornice de relaxare, atmosfera romantica si preturi mici.

8. Haad Rin, Koh Pha Ngan - este celebra in lume pentru petrecerile sale - Full Moon Party! Trebuie neaparat sa o vizitezi daca ajungi in Thailanda!

9. Sairee Beach, Koh Tao - este o plaja superba, frecventata de iubitorii de sporturi acvatice, dar nu numai. Hotelurile sunt elegante si ieftine, mancarea excelenta, iar atmosfera foarte relaxata.

10. Koh Mun Nork - pentru romanticii incurabili, Koh Mun Nork este o insula privata, pustie, din partea de nord a Golfului Siam, un adevarat paradis pentru cuplurile aflate in cautarea paradisului. Aici ajungi in 45 de minute cu o barca.

Daca iti doresti o vacanta romantica in Thailanda, iata aici unde te poti caza la preturi excelente!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite