Solidaritate pe timp de pandemie. Crucea Roşie primeşte un milion de dolari de la Philip Morris România

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Philip Morris România a anunţat că va dona un milion de dolari pentru a sprijini eforturile organizaţiei Crucea Roşie Română împotriva pandemiei provocate de noul coronavirus.

Philip Morris România sprijină intervenţiile Crucii Roşii Române împotriva pandemiei cu coronavirus printr-o donaţie de un milion de dolari. Donaţia substanţială va fi folosită de Crucea Roşie pentru echipamente şi provizii medicale.

Prin intermediul uneia dintre cele mai mari donaţii din România, Philip Morris se alătură luptei împotriva coronavirusului, în condiţiile în care există o nevoie acută în spitalele româneşti de aparatură medicală, materiale de protecţie sau consumabile de unică folosinţă.

Din suma primită de la Philip Morris, Crucea Roşie a declarat că va va achiziţiona 10 aparate de ventilaţie, 3 aparate de testare COVID-19, cu 5.000 de kit-uri de testare, 1.000 de ochelari de protecţie, 100.000 de măşti medicale şi 5.000 perechi de mănuşi. Toate aceste echipamente şi produse esenţiale în protecţia medicilor vor ajunge la spitalele implicate în combaterea noului coronavirus.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite