Smartphone-ul, folosit la îmbarcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilizatorii trebuie să descarce o aplicaţie specială
Utilizatorii trebuie să descarce o aplicaţie specială

Românii care zboară cu avioanele companiei British Airways şi care au telefoane inteligente se pot îmbarca fără tichetul din hârtie, ci pe baza mobilului, cu ajutorul unui cod care va fi generat de operatorul de pe aeroport.

De mâine, compania British Airways va introduce un serviciu pentru pasagerii cu smartphone care circulă pe ruta Bucureşti-Londra, prin care aceştia vor putea urca la bordul aeronavelor pe baza unei cărţi de îmbarcare electronică afişată pe mobil.

„British Airways oferă clienţilor posibilitatea de a obţine cartea de îmbarcare prin intermediul telefoanelor mobile. Posesorii de smartphones cu sistemele de operare iPhone, Blackberry, Android şi Windows mobile 7, cu acces la internet, vor putea urca la bordul aeronavelor British Airways pe baza unei cărţi de îmbarcare electronică afişată pe telefonul mobil", au declarat oficialii companiei pentru „Ziarul Financiar".

Pentru a obţine cartea de îmbarcare direct pe telefonul mobil pasagerii trebuie să descarce aplicaţia „BA App" pe telefonul mobil. Aceasta va permite vizualizarea informaţiilor necesare: zborurile British Airways, orarul lor, detalii despre realizarea check-in-ul direct de pe telefon.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite