Sindicatul Europol: Ziua si ultrajul. Poliţişti ameninţaţi şi loviţi cu parul, în Gorj VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sindicatul Europol, despre riscurile la care sunt supuşi poliţiştii în activitatea zilnică Foto: Arhivă
Sindicatul Europol, despre riscurile la care sunt supuşi poliţiştii în activitatea zilnică Foto: Arhivă

Un bărbat dintr-o localitate din judeţul Gorj s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ultraj după ce a ameninţat şi lovit cu parul câteva persoane cu care avea un conflict, dar şi pe poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Drăguţeşti-IPJ Gorj care au intervenit.

„Poliţisti ameninţaţi şi loviţi cu parul. Ziua si ultrajul. S-a întâmplat în această după-amiază, unde colegii noştri din cadrul Postului de Poliţie Drăguţeşti-IPJ Gorj au intervenit la un conflict în familie, care avea loc pe raza comunei Drăguţeşti, sat Cîrbeşti din judeţul Gorj, unde un bărbat cu un obiect contondent din material lemnos în mână i-a ameninţat cu moartea atât pe membrii familiei, cât şi pe colegii noştri. În fapt, bărbatul recalcitrant se afla la domiciliul fratelui său, din aceeaşi localitate, în urma unui conflict pe fondul unei moşteniri, lovindu-i pe ambii soţi cu acel obiect, după care s-a deplasat la autospeciala de poliţie ajunsă la faţa locului şi a lovit-o, provocând mai multe avarii”, notează Sindicatul Europol.

Conform sursei citate, bărbatul s-a ales dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ultraj.

„Cam acestea sunt riscurile la care sunt supuşi poliţiştii în activitatea zilnică. Cu siguranţă vor exista voci care vor spune că de ce nu au folosit armamentul din dotare. Nimic mai simplu, pentru faptul că legislaţia incidentă nu îi poate ajută, colegii noştri fiind acuzaţi de cele mai multe ori că raportul de forţe folosit, nu impunea folosirea acestuia”, mai adaugă sindicaliştii din Poliţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite