Românii, uniţi în fapte bune. Peste 10.000 de copii aşteaptă ajutor de Sărbători

0
Publicat:

Crăciunul este ocazia perfectă pentru a face fapte bune, iar acest lucru este luat în considerare de tot mai mulţi români. Părintele Dan Damaschin, care are în grijă mii de copii, îi îndeamnă pe oameni să se alăture unei iniţiative inedite.

Cadouri de Crăciun SURSĂ Shutterstock
Cadouri de Crăciun SURSĂ Shutterstock

În baza de date întocmită de preotul ieşean figurează peste 10.000 de copii care au nevoie de ajutor în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Foarte multe persoane au dar curs deja invitaţiei părintelui Dan Damaschin şi au ales să doneze sume de bani prin care să le asigure celor mici un Crăciun fericit.

Peste 10.000 de copii pot avea parte de bucurii de Sărbători

Lista, întocmită de preotul ieşean, este publică şi poate fi accesată de oricine doreşte să facă o faptă bună cu ocazia Crăciunului. Aceasta conţine numele celor peste 10.000 de copii şi câteva date esenţiale despre ei, cum ar fi vârsta, numărul purtat la încălţăminte sau înălţimea. Astfel, orice persoană care doreşte să facă o faptă bună o poate accesa şi poate alege un copil pe care să-l ajute de sărbători.

,,Sprijiniţi un copil din listă, oferindu-i o bursă Grăuntele de Iubire. Puteţi alege un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales. Fiecare copil are postată o scrisoare pentru dumneavoastră, oameni buni, harnici şi darnici. Astfel, putem îmbrăca şi hrăni un copil. Toate acestea cu 400 de lei. Noi am comandat tot ceea ce este necesar pentru o desagă plină cu de toate: ghete INIMO de cea mai bună calitate, hainuţe, trusă de îngrijire personală şi adăugăm şi trăistuţa cu merinde", a precizat părintele Dan Damaschin.

Persoanele care doresc să ajute pot duce darurile copilului

Cei care doresc să întindă o mână de ajutor şi să facă o bucurie pentru un copil au şansa de a merge, a prelua cadourile şi de a le duce, personal, celor aflaţi la nevoie.

,,În premieră anul acesta, donatorul are posibilitatea de a prelua desaga plină cu de toate de la Depozitul Faptelor Bune și să o ofere personal copilașului ales. Pe lângă desaga noastră, nu ne supărăm, ba chiar vă încurajăm să veniți și dumneavoastră cu daruri după posibilitatea fiecăruia. Pentru că tot vorbim de o premieră, din acest moment, dumneavoastră aveți posibilitatea de a sprijini copilașul ales în toate cele trei mari campanii (GRĂUNTELE DE IUBIRE, GRĂUNTELE DE LUMINĂ, GRĂUNTELE DE MUȘTAR), adică pentru un an întreg. De aceea, venim către dumneavoastră, oferindu-vă posibilitatea de a dona, în rate lunare. La un simplu calcul matematic, costul ar fi de fix 100 de lei. Aveți posibilitatea, așadar, de a vă face rate către rai", a adăugat părintele Dan Damaschin.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite