Românii, în topul celor mai frumoși oameni de pe glob. Cine a făcut studiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un studiu amănunțit realizat de compania britanică de echipamente de înot Pour Moi arată că românii sunt în top 50 al celor mai frumoase naționalități de pe planetă.

România a ocupat un onorant loc 26 în topul celor mai frumoși oameni de pe glob FOTO Shutterstock
România a ocupat un onorant loc 26 în topul celor mai frumoși oameni de pe glob FOTO Shutterstock

Studiul a fost realizat pe parcursul mai multor săptămâni în luna februarie. Experții de la compania britanică Pour Moi au analizat mii de postări de pe Reddit cu referire la cât de bine arată locuitorii țărilor de pe glob. Analiștii de la Pour Moi au analizat toate postările și comentariile de pe Reddit ce includeau printre altele cuvintele ”frumos”, ”atractiv” și ”sexy”.

Iar India s-a situat pe primul loc în topul celor mai frumoase naționalități, cu 2.628 postări și păreri favorabile pe rețeaua Reddit. India a fost urmată în clasamentul celor mai frumoși oameni de către S.U.A. (1.936 postări și voturi), Suedia (1.899), Japonia, Canada, Brazilia, Franța, Italia, Ucraina și Danemarca.

Marea Britanie s-a situat pe locul 12 în acest clasament inedit ce a inclus la final 50 de țări, în timp ce Spania a ocupat locul 14. România a ocupat un onorant loc 26 în topul celor mai frumoși oameni de pe glob, cu 330 de postări și voturi, depășind țări precum Venezuela (locul 31), Portugalia (locul 35), Ungaria (locul 38) sau Cuba (locul 46). În total, Europa are 25 de țări în Top 50 al țărilor cu cei mai frumoși oameni de pe planetă, fiind urmată de Asia, cu opt țări.

Româncele sunt constant în topuri la concursurile internaționale de frumusețe FOTO arhiva Adevărul
Româncele sunt constant în topuri la concursurile internaționale de frumusețe FOTO arhiva Adevărul

Defalcat, în topul celor mai frumoase femei de pe glob, India s-a situat pe primul loc, fiind urmată de Japonia, Suedia, Polonia, Italia, Brazilia, Ucraina, Franța, Israel și Statele Unite. Topul celor mai frumoși bărbați de pe planetă este condus de Marea Britanie, urmată de India, Italia, Statele Unite, Suedia, Japonia, Franța, Irlanda, Belgia și Brazilia. Iar specialiștii de la Pour Moi dau și trei exemple relevante de staruri britanice masculine pentru a argumenta faptul că Marea Britanie are conform clasamentului cei mai frumoși bărbați. Este vorba de Harry Styles, Idris Elba și Tom Hardy.

Toate informațiile analizate de către experții de la compania Pour Moi au fost strânse pe parcursul lunii februarie.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite