Reporturi record la Loteria Română: Peste 30 de milioane de lei în joc

0
Publicat:

Potrivit ultimului comunicat al Loteriei Române, reporturile la unele dintre cele mai populare jocuri de noroc din țară au ajuns la cifre exorbitante, cu premii în valoare totală de peste 30 de milioane de lei (aproximativ 6,1 milioane de euro).

Noi extrageri Loto, duminică, 3 septembrie FOTO Impact.ro
Noi extrageri Loto, duminică, 3 septembrie FOTO Impact.ro

Joker la Categoria I, premiu de peste 11 milioane de lei

Unul dintre jocurile care a atras cea mai mare atenție este Joker, unde reportul la categoria I depășește cu mult 11,33 milioane de lei, echivalentul a peste 2,29 milioane de euro. Cu această sumă de bani în joc, Jackpot-ul Joker a devenit o adevărată provocare pentru entuziaștii jocurilor de noroc din România.

Loto 6/49, report cumulat de aproape 10 milioane de lei

La Loto 6/49, se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 9,76 milioane de lei, aproximativ 1,97 milioane de euro. Această sumă impresionantă face ca jocul să fie și mai atractiv pentru cei care încearcă să ghicească numerele câștigătoare.

Noroc, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, cu reporturi substanțiale

Loteria Română a anunțat reporturi considerabile și la celelalte jocuri. La Noroc, un report cumulat în valoare de peste 7,29 milioane de lei. Noroc Plus oferă un report la categoria I de peste 273.300 de lei, în timp ce la Loto 5/40, premiul pentru categoria I a ajuns la peste 88.000 de lei. În plus, la Super Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 30.600 de lei.

La tragerea Loto 6/49 de joi, 31 august, două bilete norocoase au adus câștiguri impresionante în valoare de 71.727,80 de lei fiecare. Aceste bilete au fost jucate la agenții din Aiud, județul Alba și din Piatra Neamț. La tragerea Loto 5/40 din aceeași zi, un bilet norocos a adus un premiu de categoria a II-a în valoare de 172.078,00 lei. Acest bilet a fost jucat la o agenție din Buziaș, județul Timiș.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite