Cum a reușit un angajat de la o benzinărie să o ajute pe o femeie să câștige 100.000 de dolari la loterie

0
Publicat:

O femeie, în vârstă de 37 de ani, din Iowa a permis unui angajat al unei benzinării să aleagă la întâmplare un loz loto răzuibil, care i-a adus în final un câștig de 100.000 de dolari, relatează Business Insider.

Loz SUA
Femeia a intrat în posesia premiului în urmă cu o săptămână. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Shelley Nicholson a achiziționat biletul loto de la o benzinărie din localitate, conform unui comunicat de presă al Loteriei din Iowa. 

Nicholson, care este manager la un restaurant McDonald's, joacă în mod regulat la loto. Aceasta a spus că i-a cerut respectivului angajat să îi aleagă biletul. 

 „I-am spus tipului de la benzinărie: Alege orice joc vrei", a mai adăugat Nicholson. „El l-a ales pe acela", a mai spus ea. 

De asemenea, femeia susține că nu s-a gândit că va câștiga. Astfel, în momentul în care a văzut că biletul este cel câștigător, ea spus că: „Nu cred că este corect

Femeia a intrat în posesia premiului în urmă cu o săptămână. În plus, ea nu a dorit să spună ce va face cu banii. 

Persoanele care au câștigat la loto și-au utilizat banii pentru a-și achita facturile medicale, creditele pentru facultate sau cele pentru locuință. În schimb, alte persoane au preferat să-și cumpere case și să meargă în vacanțe luxoase . 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite