Articol publicitar

Pregătit de vac​anţă? Testează-te COVID la singurul laborator acreditat RENAR pentru RT-PCR!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
test covid

Sezonul vacanţei de vară este oficial aici! Majoritatea companiilor aeriene şi a destinaţiilor de vacanţă accesate de români solicită un test COVID RT-PCR sau un test antigen rapid la intrarea în ţară. SANADOR, partenerul medical de încredere al pacienţilor săi în lupta cu noul coronavirus, vine în întâmpinarea acestora cu preţuri speciale pentru testarea SARS-CoV-2: testul RT-PCR costă doar 195 de lei, iar testul antigenic rapid doar 72 de lei.

Testul COVID RT-PCR, care identifică ARN-ul viral din exsudatul nazofaringian prin tehnici de biologie moleculară, este cel mai performant test disponibil pe piaţă şi poate recunoaşte chiar şi cantităţi foarte mici de virus SARS-CoV-2.

Rezultatul testului este disponibil în maximum 24 de ore, poate fi vizualizat pe site-ul SANADOR şi poate fi eliberat, la cerere, şi în limba engleză, cu cod QR.

Locaţii SANADOR în care se poate efectua recoltarea:

  • Laboratorul SANADOR din Calea Plevnei nr. 172
  • Punctul de recoltare SANADOR din Şoseaua Ştefan cel Mare nr. 29
  • Clinica SANADOR Buzeşti
  • Clinica SANADOR Victoriei Corpul B.

Testarea RT-PCR se realizează doar cu programare prealabilă la 021.9699 – Call Center disponibil nonstop sau prin completarea formularului de programare de pe site-ul SANADOR.

SANADOR deţine singurul laborator din România acreditat RENAR pentru detecţia si determinarea SARS-CoV-2 prin metoda Real-Time PCR. Acreditarea a fost obţinută de la RENAR – organismul naţional de acreditare – la 24 iulie 2020. Acreditarea de către RENAR a Laboratorului SANADOR s-a făcut în baza standardului SR EN ISO 15189:2013, privind calitatea şi competenţa în domeniul biologiei moleculare.

Pentru testele antigenice rapide, recoltarea se face din exsudatul nazofaringian, iar rezultatul este disponibil în aproximativ 20 de minute, la cerere şi în limba engleză, cu cod QR.

Testele antigenice rapide se pot realiza fie cu programare prealabilă prin Call Center – 021.9699, disponibil nonstop, fie direct prin prezentarea la unul din punctele de recoltare COVID, în timpul programului de lucru.

La SANADOR, pacienţii pot accesa în această perioadă, tot la un preţ special, şi dozarea cantitativă a anticorpilor anti-Spike – anticorpi neutralizanţi. Testul este util pentru persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19 (cu ambele doze de vaccin, respectiv doza unică în cazul vaccinului Janssen), dar şi pentru persoanele care au trecut prin infecţia cu noul coronavirus. Anticorpii neutralizanţi (anti-spike RBD) împiedică ataşarea virusului SARS-CoV-2 de celulele umane.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite