Povestea fericită a Steluței, cățelușa cu ochii de alună: A fost adoptată de Monica Anisie, fost ministru al Educației

0
Publicat:

Steluța este o cățelușă dintr-un adăpost din județul Ilfov care a și-a găsit o familie iubitoare, la doar câteva ore după ce a fost postat anunțul pentru găsirea unui stăpân. Când i-a văzut ochii, Monica Anisie, fost ministru al Educației, a știut că trebuie s-o ia acasă.

Șteluța, o cățelușă norocoasă FOTO Facebook Protecția Animalelor CJ Ilfov
Șteluța, o cățelușă norocoasă FOTO Facebook Protecția Animalelor CJ Ilfov

Angajații de la Protecția Animalelor CJ ilfov au postat vineri un anunț emoționant despre Steluța, o cățelușă abandonată care avea mare nevoie de un cămin.

"Steluța n-o să reziste mult într-un adăpost. E prea mică. E prea firavă. În padocul în care stă e mereu apă, pe frigul ăsta stă numai cu blana udă. Așa e în adăposturi, e umezeală multă. Trebuie să-i găsim urgent un cămin. E fetiță, extrem de frumoasă, iubitoare și cuminte. E pui, are câteva luni, 5-6 probabil, e greu să ne dăm seama exact, dar se vede că e pui. Steluța trebuie să strălucească în casa unui om bun, nu să îndure suferință în spatele gratiilor. Ajutați-ne să-i găsim o familie!", este mesajul postat pe pagina de socializare a instituției.

La câteva ore, impresionată de situația în care se afla patrupedul, Monica Anisie, fost ministru al Educației, a mers la adăpost și a luat-o acasă pe Steluța. În fotografia postată de Monica Anisie, Steluță stă mândră în brațele noii sale stăpâne. Aproape că este de nerecunoscut: este spălată, periată și bucuroasă că și-a găsit o casă primitoare.

Steluța, în brațele noii stăpâne FOTO Facebook Monica Anisie
Steluța, în brațele noii stăpâne FOTO Facebook Monica Anisie

"Ieri am văzut-o pe micuța noastră într-o postare pe pagina Protectia Animalelor CJ Ilfov. Firavă, cuminte, speriată, această fetiță cu năsucul roz și ochii de alună suferea enorm în frigul și umezeala unui adăpost. Cineva spunea că "trebuie să crezi în steaua ta norocoasă mai ales atunci când este înnorat". Am simțit că Steluța trebuie să ajungă acasă. Așadar, iat-o, steluța noastră norocoasă strălucește în familia noastră. P.S Vă rog, din suflet, adoptați!!! Erau și alți puiuți alături de Steluța. Vreau să cred că fiecare dintre cățeii din adăpost va avea o stea norocoasă", este mesajul postat de Monica Anisie pe pagina sa de socializare.

Societate


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri