Cățel salvat dintr-un incendiu. „Paramedicii i-au făcut masaj cardiac și i-au administrat oxigen până și-a revenit” VIDEO

0
Publicat:

Pentru salvatori, fiecare viață salvată contează! Au arătat-o și pompierii din Constanța care au reușit să salveze viața unui cățel găsit fără suflare într-un apartament care a luat foc.

S-a întâmplat sâmbătă.

Pompierii constănțeni au intervenit la un incendiu izbucnit în dormitorul unui apartament. După ce au evacuat un bărbat cu o ușoară intoxicație, l-au găsit și pe Rio. Micuțul patruped nu mai respira”, explică Inspectoratul General pentru situații de Urgență pe Facebook.

Salvatorii constănțeni au făcut tot ce le-a stat în putință ca să-l salveze și au reușit.

Paramedicii i-au făcut inițial masaj cardiac și i-au administrat oxigen până și-a revenit. Acum Rio și stăpânul său sunt în afara oricărui pericol. Felicitări tuturor!”, transmite IGSU.

În urmă cu un an, un câine care traversa lacul Insulei de Agrement din Bacău pe gheaţă a fost salvat de pompieri chiar înainte să se înece. Gheaţa s-a rupt sub greutatea animalului, iar acesta nu a mai reuşit să iasă la mal.

Și tot anul trecut, pompierii au salvat un câine care se prăbuşise într-un puţ cu o adâncime de aproape 12 metri, în apropierea Devei.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite