Poșta Română lansează „Cutia poștală a lui Moș Crăciun“. Unde pot trimite copiii scrisorile

0
Publicat:

Copiii îi pot trimite scrisori lui Moş Crăciun şi vor primi răspuns până în 21 decembrie 2023.

Moș Crăciun așteaptă scrisorile copiilor FOTO Shutterstock
Moș Crăciun așteaptă scrisorile copiilor FOTO Shutterstock

Poşta Română demarează, începând de vineri, 8 decembrie, campania „Cutia poştală a lui Moș Crăciun“.

În cadrul acestei campanii, listele cu dorințe se vor depune în cutiile special amenajate în oficiile poștale incluse în campanie, transmite Poșta Română într-un comunicat de presă.

"Copiii pot trimite Moşului scrisori prin Poşta Română, iar Moşul s-a angajat că va răspunde fiecărei scrisori în parte, prin intermediul spiriduşilor săi şi a poştaşilor.

Campania 'Cutia poştală a lui Moş Crăciun' se desfăşoară în perioada 8 – 21 decembrie, pentru prima dată în toată ţara. Acest lucru a fost posibil prin extinderea parteneriatului pe care Moş Crăciun şi spiriduşii îl derulează cu poştaşii, de 161 de ani, de la momentul înfiinţării Poştei Române”, transmite Poşta Română.

Pentru a primi răspuns de la Moș Crăciun, scrisorile trebuie depuse în cutiile special amenajate în următoarele oficii poștale din București și din țară:

Cele 51 de oficii de distribuire din Bucureşti; Cele 26 de oficii de distribuire din Ilfov; Cele 7 oficii de distribuire din Giurgiu; Oficiul Poştal 1 Iaşi, strada Cuza Vodă, Nr. 3; Oficiul Poştal 2 Constanţa, strada Aleea Daliei Nr. 2; Cele 17 oficii poştale din judeţul Cluj; Oficiul Poştal Târgovişte 1, Strada Doctor Marinoiu, Nr. 2; Oficiul Poştal Ploieşti 1, Piaţa Victoriei, Nr. 8; Oficiul Poştal 1 Timişoara; Bv. Revoluției Nr.2 (Poşta Mare) Oficiul Poştal Alba Iulia 1 Oficiul Poştal Braşov 1; Oficiul Poştal Sfântu Gheorghe 1; Oficiul Poştal Miercurea Ciuc 1; Oficiul Poştal Târgu Mureş 1; Oficiul Poştal Sibiu 1; Oficiul Poştal Craiova 1.

"Ca să poată primi răspuns la scrisorile lor, copiii sunt rugaţi să îşi scrie adresa poştală exactă, iar în interiorul plicului să adauge numărul de telefon al unui părinte, pentru ca Moşul să poată verifica, în situaţiile de excepţie, dacă copiii au fost cuminţi", a mai transmis Poșta Română.

"Poştaşii din România au fost prietenii mei dintotdeauna. Mi-i amintesc cu drag pe fiecare în parte, chiar de pe vremea când şi ei, la rândul lor, erau copii. Îmi trimiteau scrisori şi le îndeplineam toate dorinţele. Sunt fericit că acum ei sunt cei care duc copiilor din România răspunsurile mele la scrisorile copiilor de astăzi. Spiriduşii mei se află deja în oficiile în care Poşta Română a instalat cutiile poştale cu destinaţia Laponia, Polul Nord, şi colaborează cu poştaşii, astfel încât să ne asigurăm că ajunge la mine tot ce îmi expediază micuţii. În afară de dulciuri, jucării sau tablete, m-aş bucura să-mi mai ceară copiii şi lucruri care nu se pot cumpăra: bucurie, voioşie sau speranţă. Iar părinţilor le recomand să nu uite să se joace", a spus Moş Crăciun.

Campania "Cutia poştală a lui Moş Crăciun" face parte din misiunea Companiei Naţionale "Poşta Română" de a conserva tradiţia scrisului de mână şi de a pune oamenii în contact.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite