Părinţii Mădălinei Manole au încercat din nou să îşi viziteze nepotul, însă fără succes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatăl Mădălinei încearcă în zadar să îşi viziteze nepotul.
Tatăl Mădălinei încearcă în zadar să îşi viziteze nepotul.

Tatăl Mădălinei mers sâmbătă la casa ginerelui său, într-o nouă încercare de a-şi vedea nepotul, fără ca cineva să îi deschidă. Petru Mircea nu i-a permis să îl viziteze pe băiatul fiicei sale, chiar dacă acest drept a fost câştigat în instanţă.

CITEŞTE ŞI:

Părinţii Mădălinei Manole îşi pot lua nepotul în prima şi a treia sâmbătă din lună

"Vreau doar să îmi văd nepotul, să-l văd şi eu cum arată. Poate seamănă şi cu fetiţa mea. Îmi alintă şi mie sufletul. Am bătut la o poartă închisă, voi mai sta pe aici pentru că este poarta fiicei mele", a spus, la România TV, tatăl Mădălinei Manole, Ion Manole.

El a adăugat că ar putea cere un test de paternitate pentru a se vedea dacă Petru Mircea este tatăl biologic la copilului. Ion Manole a completat că urmează să apeleze la serviciile unui executor judecătoresc pentru a pune în aplicare decizia instanţei şi a-şi putea vedea nepotul.

Părinţii cântăreţei care s-a sinucis anul trecut au câştigat la Curtea de Apel Bucureşti dreptul a-şi vizita nepotul în prima şi a treia sâmbătă din lună, între orele 11.00 şi 19.00, şi în vacanţe. Decizia Curţii nu mai poate fi contestată, însă ei tot nu au reuşit să îl viziteze vreodată pe băiat pentru că soţul Mădălinei nu le-a permis acest lucru.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite