O tânără de 21 de ani, forţată să îşi sape propriul mormânt înainte de a fi ucisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: The New York Post
FOTO: The New York Post

O femeie a fost forţată să-şi săpe propriul mormânt pe o plajă din Brazilia, înainte de a fi împuşcată şi îngropată. Trupul Amandei Albach, care avea numai 21 de ani, a fost descoperit de poliţişti după ce ucigaşul ei ar fi mărturisit că a ucis-o. Albach a fost găsită zilele trecute îngropată pe plaja Irapiruba Norte de Laguna, în statul Santa Catarina, conform tabloidului The Sun.

Cu o zi înainte, doi bărbaţi şi o femeie au fost arestaţi, iar unul dintre suspecţi a dezvăluit poliţiei unde a fost îngropat cadavrul tinerei. De asemenea, suspectul ar fi mărturisit că a ucis victima cu două împuşcături după ce a forţat-o să-şi sape propriul mormânt.

Crima ar fi avut loc pe 15 noiembrie, conform autorităţilor. Albach a fost văzută ultima dată cu o zi înainte, când a participat la o petrecere în oraşul din apropiere, Florianopolis. Şeful poliţiei Bruno Fernandes, de la Divizia de Investigaţii Criminale, a declarat că femeia, care locuia în Fazenda Rio Grande, în regiunea metropolitană Curitiba, a călătorit la Santa Catarina cu câţiva prieteni pentru a participa la ziua de naştere a unui prieten. 

Citeşte continuarea pe pe Click.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite