O grenadă adusă ca dovadă a explodat într-un tribunal din Pakistan, rănind trei persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident tragicomic a avut loc într-un tribunal din Pakistan, unde o grenadă adusă pe post de dovadă într-un caz de terorism a explodat accidental, rănind trei persoane, relatează agenţia de ştiri indiană PTI.

Explozia a avut loc într-o sală de judecată din oraşul Karachi, situat în provincia Sindh, acolo unde un judecător prezida un caz de deţinere ilegală de explozibili. Poliţia locală a adus în instanţă mai multe arme de foc şi explozibili găsite în casa suspectului, printre care se afla şi grenada care a explodat după ce a fost scoasă din cutia în care au fost transportate dovezile.

„Poliţia a prezentat material explozibil în instanţă drept dovadă în acest caz şi o grenadă a explodat accidental, provocând răni şi panică în sala de judecată” a declarat judecătorul.

Martorii au declarat că grenada a fost prezentată ca dovadă de un poliţist de la secţia Kalakot implicat în anchetă, iar cutia de dovezi a fost deschisă de un grefier al tribunalului.

Trei persoane au fost rănite şi au fost transportate la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale în urma incidentului. Echipe de genişti au fost aduse apoi în sala de judecată pentru a înlătura toate materialele explozibile.

O investigaţie separată a fost pornită pentru a determina cauzele incidentului. În general, materialele explozive prezentate ca dovezi într-un caz sunt dezamorsate de experţi balistici înainte de a fi aduse în sala de judecată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite