Nicolae Ciucă: Au fost alocate sumele necesare astfel încât să poată să fie asigurată plata concediilor medicale

0
0
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca

Premierul României a subliniat în timpul şedinţei de Guvern de joi faptul că au fost alocate sumele necesare astfel încât să poată fi asigurată plata concediilor medicale.

Nicolae Ciucă a adăugat că Guvernul are garanţia că, până la finalul anului, toate aceste sume vor fi asigurată fără să mai existe întârzieri. 

„Doresc să subliniez un aspect pe care l-am agreat în coaliţie şi care este cât se poate de important: au fost alocate sumele necesare astfel încât să poată să fie asigurată plata concediilor medicale şi avem garanţia că, până la finele anului, la următoarea rectificare, toate aceste sume să poată să fie asigurate fără să mai avem întârzieri în acest sens” , a declarat premierul României în timpul şedinţei de Guvern de astăzi. 

La finalul lunii aprilie datoriile Guvernului către firmele pentru decontarea concediilor medicale plătite angajaţilor ajunseseră la suma de 3,1 miliarde de lei. Conform CNSAS, în primele patru luni ale anului, Guvernul a rambursat firmelor suma de 2,23 de miliarde de lei.

Mai multe - Societate

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite