Mugur Mihăescu, despre interzicerea fumatului: Fumătorul nu vrea să fie aruncat în stradă când plouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mugur Mihăescu, proprietarul localului St. Patrick Irish Pub & Restaurant din Centrul Vechi, ia apărarea fumătorilor şi spune că interzicerea fumatului nu este soluţia. Mai mult, antreprenorul subliniază că pentru el nu există "începând de joi", ziua în care fumatul ar trebui să devină amintire în orice loc cu tavan şi cel puţin doi pereţi.

În câteva ore va intra în vigoare legea antifumat. Cum aţi pregătit localul? 

  

 Mugur Mihăescu: Mai întâi să dea normele de aplicare şi apoi se va aplica legea. Avem localul pentru nefumători şi fumători, la mine era pentru toată lumea. Nu am făcut nicio modificare, era pregătit spaţiul pentru exact toată lumea, şi pentru unii, şi pentru ceilalţi. 

  

Pe angajaţii dvs. i-aţi sfătuit să le reamintească clienţilor, din 17 martie, că este interzis fumatul în spaţii publice închise? 

  

Mugur Mihăescu: Să mă scuzaţi, dar legea ar trebui să ţină cont că angajatul meu este ospătar, nu este poliţist. Să-mi dea ei bani ca să-l trainuiesc pe angajat. 

Veţi mai vinde ţigări în local? 

  

 Mugur Mihăescu: Bineînţeles! Ce are de a face una cu alta?! Sunt un mare fan al Vienei, cu cel mai mare standard de viaţă din lume, cu cea mai bună calitate a vieţii din lume. Duceţi-vă în Viena, se fumează. Au locuri speciale pentru fumători, este loc pentru toată lumea. În Viena lumea merge şi mănâncă în oraş de la 1800. Nu se deranjează unii pe ceilalţi. Fiecare are libertatea lui. Nici eu nu vreau să deranjez nefumătorul, nici fumătorul nu vrea să fie aruncat în stradă când plouă. 

  

Citeşte continuarea interviului pe wall-street.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite