Mercedes furat din Italia. Un român l-a cumpărat în rate și nu s-a gândit la consecințe dacă nu mai plătește

0
Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit în cadrul unei acţiuni şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism de lux, care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia.

Autoturismul furat din Italia FOTO: Poliția de Frontieră Iași
Autoturismul furat din Italia FOTO: Poliția de Frontieră Iași

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au găsit la un cetățean român, în vârstă de 32 de ani, un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia.

Totul s-a întâmplat în timpul unei acțiuni de rutină, șoferul fiind oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii Crasna

Autoturismul marca Mercedes CLA, an fabricaţie 2019, era dat în consemn ca fiind furat din data de 19 decembrie 2022.

„Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în rate şi nu s-a gândit că ar putea avea probleme dacă nu mai plăteşte ratele. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, iar autoturismul, în valoare de peste 43.000 de euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite