Lara Şaban a trăit în sărăcie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 27 de ani, amanta politicianului turc Hüsseyin Sipahi, ucisă de fratele ei pentru bani, încerca să compenseze prin opulenţă toate lipsurile pe care le-a avut în copilăriei .

Lara Şaban, tânăra de 27 de ani din Constanţa, a fost condusă ieri pe ultimul drum, într-o ceremonie musulmană austeră. Bogatul ei iubit nu a participat la funeralii.

Lara, pe numele ei de botez Senghiuzel, provenea dintr-o familie nevoiaşă, cu patru copii: un băiat şi trei fete. Stăteau într-o casă dărăpănată din apropierea Şcolii nr. 11, unde lucra mama lor ca femeie de serviciu şi unde copiii n-au reuşit să termine nici opt clase. În anii '90, tatăl lor a murit beat, îngheţat, pe stradă, iar cei patru copii s-au mutat cu mama lor la bunică.

Când s-au mărit, fetele au plecat în străinătate. Viaţa familiei s-a schimbat miraculos când Senghiuzel l-a cunoscut pe politicianul Hüsseyin Sipahi, primar al sectorului Çekmeköy din Istanbul, mai mare decât ea cu 23 de ani.

Senghiuzel a devenit Lara, amanta răsfăţată a turcului care era deja însurat şi tată a trei copii. Fata s-a întors acasă îmbrăcată elegant, cu accesorii scumpe şi teancuri de dolari.

A cumpărat locuinţe care au fost decorate cu mobilă şi obiecte incrustate cu cristale Swarovski, pe care le avea inclusiv pe peria de la vasul de toaletă.

Certată cu mama ei

Turcul le aducea pe Lara şi pe fetiţa lor cu avionul său particular, iar la Constanţa se plimbau cu limuzine care rămâneau apoi tinerei. Anul acesta, el n-a mai însoţit-o pe Lara, care a venit cu fetiţa de 3 ani şi cu bona din Turcia, cu gând să cumpere încă un apartament.

Când s-a aflat că voia să treacă şi acest imobil pe numele ei, în familie a izbucnit un scandal monstru. Cu două zile înainte de dispariţie, Lara şi mama ei s-au certat teribil, iar fiica şi-a dat mama afară din casă.

În ziua de 3 mai a plecat să se întâlnească totuşi cu ea şi cu fratele ei cel mare Ghiunal, care, de când era bogat, îşi adăugase numele de Gilberto.

De atunci, Lara a dispărut, fiind găsită abia marţi, moartă, înfăşurată în folii de plastic şi aruncată într-o lizieră dintre Năvodari şi Lumina.

Fetiţa Larei a rămas în grija rudelor, Lara Şaban

Magistraţii i-au arestat pe Gilberto Şaban şi pe complicele George Davidescu, pentru uciderea Larei cu lovituri de ciocan în cap. George era prietenul lor din copilărie, crescând cu ei pe aceeaşi stradă. A lucrat în Jandarmerie între 2004 şi 2008, de unde a demisionat, apoi s-a însurat, iar acum o lună şi jumătate, soţia lui a rămas însărcinată.

Cei doi bărbaţi susţin că au fost doar martori la crima comisă de doi cetăţeni turci, într-un apartament din Constanţa. Ei cer efectuarea unui test poligraf la Bucureşţi pentru a-şi confirma nevinovăţia, dar anchetatorii sunt convinşi: Lara Şaban a fost asasinată pentru cei 122.000 de dolari cu care voia să cumpere apartamentul.

Ca o ironie a sorţii, Gilberto a primit zilele acestea un cadou postum de la sora sa: un Mercedes ultimul tip, pe care Lara îl comandase cu doar câteva zile înainte de a fi ucisă, ca o surpriză pentru fratele său cel mare. 

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite