Gest uimitor: un hoţ de bere care a descoperit religia a returnat banii păgubiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un hoţ a înapoiat persoanelor de la care fura bere de ani buni toţi banii pe care îi datora. FOTO Shutterstock
Un hoţ a înapoiat persoanelor de la care fura bere de ani buni toţi banii pe care îi datora. FOTO Shutterstock

Un hoţ anonim a lăsat un teanc de şapte bancnote a câte 20 de dolari şi o scrisoare de scuze proprietarilor Dee şi Leo Samad, din al căror frigider furase ani buni bere. La rândul lor, cei doi i-au lăsat un mesaj în care i-au spus că, atunci când are timp, să se întoarcă şi să bea o bere cu ei.

În curtea interioară, Dee şi Leo Samad au un bar care include un robinet de bere şi un frigider plin cu bere. Cei doi, care locuiesc în Kentucky, şi-au lăsat mereu frigiderul deblocat, astfel încât prietenii şi vecinii să se poată servi când doresc, plata fiind făcută pe baza onoarei fiecăruia. Dar, în cele din urmă, Leo Samad nu a putut să nu observe că cineva profita de frigiderul lui un pic prea mult.

„De ceva vreme soţul meu spunea «ştiu că am pus un bax de bere acolo şi nu mai sunt decât cinci sau şase cutii rămase»“, explică Dee Samad, în vârstă de 69 de ani. Singura soluţie la care au recurs a fost să încuie frigiderul.

În cele din urmă, cuplul a obosit să folosească un sistem de închidere, aşa că furturile ocazionale au continuat. Surpriza cea mai mare a venit când Leo Samad a găsit pe veranda din spate o notă sigilată.

„Am ridicat-o şi era fost groasă. Aşa că am desfăcut-o şi am găsit şapte bancnote, fiecare de câte 20 de dolari“, a spus Dee.

Ce scria în bileţelul hoţului

„Drag proprietar, înăuntru se află o sumă de bani pe care eu şi prietenii mei vi-i datorăm dumneavoastră şi familiei dumneavoastră şi vrem să vă răsplătim pentru toate dăţile în care am furat din barul şi din frigiderul dumneavoastră.

Sper că veţi accepta scuzele mele cele mai sincere pentru violarea de domiciliu, precum şi sentimentul de a lua ceea ce nu era al meu de drept. Suma este o estimare aproximativă şi îmi dau seama că nicio sumă nu va putea satisface complet furia pe care s-ar putea să o resimţiţi“.

„Acesta este cel mai incredibil fapt care mi s-a întâmplat vreodată“, recunoaşte Dee. Mai mult de atât, ea a fost atât de mişcată de gestul lui, încât i-a transmis persoanei în cauză că este binevenită să revină cândva şi să se bucure gratis de o bere cu ea şi soţul ei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite