Gafa incredibilă făcută de o clinică de fertilizare: o femeie asiatică a născut gemeni albi

0
0
Laboratoarele de fertilizare in vitro sunt folosite doar pentru experimente

Un cuplu de asiatici din New York vor da în judecată clinica de fertilizare după ce au constatat că aceasta a făcut o încurcătură greu de crezut. Cei doi şi-au dat seama de greşeală după ce femeia a născut şi au observat că gemenii născuţi nu sunt asiatici, precum ei.

Cuplu de asiatici din New York a realizat abia după naşterea greşeala comisă de clinica de fertilizare. Testele ADN au confirmat că gemenii născut nu erau înrudiţi cu ei şi au fost nevoiţi să-i dea pe micuţi adevăraţilor lor părinţi, care au efectuat un tratament la aceeaşi clinică, informează digi24.ro. 

Cuplul de origine asiatică a apelat la serviciile clinicii CHA Fertility Center din Los Angeles, unde, după mai multe încercări eşuate, femeia a reuşit să rămână însărcinată prin fertilizare in vitro, în anul 2018. Testul AND a dezvăluit că cei doi băieţei nu doar că nu au fost concepuţi folosind materialul lor genetic şi nici măcar nu sunt înrudiţi între ei.

Primele semnale de alarmă în acest caz au apărut când femeia era însărcinată şi a făcut o ecografie care a confirmat faptul că avea doi băieţi, deşi medicii îi spuseseră anterior că urma să aibă fetiţe. Medicii i-au spus atunci cuplului de asiatici că „ecografia nu era o probă definitivă”.

Familia a dat în judecată clinica de fertilizare, acuzând-o de neglijenţă medicală şi de faptul că le-a provocat „suferinţă emoţională permanentă”.

Pentru a-şi împlini visul de a avea copii, cuplul a cheltuit 100.000 de dolari pe fertilizarea in vitro, bani care au inclus medicamentele şi călătoriile necesare pentru a face toate testele şi procedurile.

Societate


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri