Fost fermier, vedetă pe YouTube la 84 de ani: „Nu am auzit niciodată de YouTube. Abia am înţeles cu greu ce este internetul” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Videoclipurile cu John Butler au devenit virale în pandemie Foto: Captura video
Videoclipurile cu John Butler au devenit virale în pandemie Foto: Captura video

Un fost fermier în vârstă de 84 de ani a devenit vedetă pe internet datorită clipurilor pe care le postează pe canalul său de YouTube. Vocea sa blândă a devenit cunoscută mai ales în comunitatea online Autonomous Sensory Meridian Response (ASMR), iar oameni din întreaga lume i-au mulţumit pentru că i-a ajutat să facă faţă anxietăţilor legate de pandemia de coronavirus.

John Butler, un fost fermier cu voce blândă şi liniştitoare din Bakewell, Derbyshire, a devenit cunoscut în special în comunitatea online Sensory Meridian Response (ASMR) cu un interviu acordat în 2016 şi în care a vorbit despre sensul vieţii şi cum contribuie meditaţia la calitatea vieţii, potrivit BBC.

Bătrânul John Butler spune că habar nu avea până acum ce este internetul.

"Nu am auzit niciodată de YouTube. Abia am înţeles cu greu ce este internetul", spune, sincer, bătrânul John Butler, într-un interviu pentru BBC.

John Butler are în prezent pe canalul său de YouTube peste 13 milioane de vizualizări şi peste 120.000 de abonaţi datorită videoclipurilor sale filosofice despre viaţă şi meditaţie.

„Cred că videoclipurile lui John aduc cu ele atât de multă libertate într-un moment în care ne simţim atât de restrânşi fizic”, a spus o urmăritoare pe nume Jasmine Butcher.

 ”Mereu are un mesaj la care mă face să mă gândesc şi cred că asta m-a ajutat să fac faţă pandemiei. Nu ştiu dacă înţelege câte vieţi a atins în întreaga lume prin cuvintele sale”, spune o altă tânără.

ASMR, prescurtarea pentru Autonomous Sensory Meridian Response, se referă la acele senzaţii plăcute, liniştitoare, pe care multe persoane le experimentează când aud anumite sunete.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite