Doi pescari din Sydney au prins un rechin-taur de 2,5 metri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video
Foto: Captură video

Doi pescari din Sydney au prins un rechin taur de 2,5 metri, într-o zi de pescuit în Birchgrove, o suburbie din vestul oraşului australian.

Hassan Alameri, în vârstă de 23 de ani, şi prietenul său pescuiau la debarcaderul Birchgrove Ferry, când au prins rechinul-taur, potrivit Daily Telegraph.

Aceştia au filmat întâmplarea şi au postat videoclipul pe TikTok.

În imagini se vede cum cei doi bărbaţi încearcă să elibereze rechinul în apă, în timp ce acesta se zbate puternic.

@huss_fisho Sydney harbour bullshark catch and release yeah 🤙🤙🤙🦈 ♬ original sound - huss_fisho

Alameri spune că a prins până acum mai mult de zece rechini taur în Sydney, iar cea mai recentă captură  a sa este „a treia cea mai mare”. Şi deşi nu ştie cu exactitate ce lungime avea rechinul, el spune totuşi că „era destul de greu” şi estimează că ar fi atins doi metri şi jumătate. 

„Este foarte palpitant să văd o creatură atât de mare ieşind la iveală din apă, dar este şi o luptă destul de grea, nu eram pregătit pentru asta”, a spus bărbatul.

Alameri a mai spus că este „esenţial” să se sublinieze importanţa eliberării prăzii, deoarece a crescut numărului de pescari din Sydney.

„Pentru noi, care facem pescuit de agrement, îi prindem, le facem o fotografie, apoi îi eliberăm în apă”, a adăugat acesta,

„Puteţi vedea în videoclip că rechinul este mereu în apă, are apă peste branhii. El a stat pe mal maximum două-trei minute. Este important să nu te joci cu aceste animale”, a adăugat el.

În urmă cu doar câteva luni, şi un adolescent a prins un rechin taur în portul din Sydney, iar videoclipul cu în care a fost filmat acest eveniment a devenit viral pe internet, internauţii fiind uimiţi că aceste creaturi trăiesc acolo.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite