Cereri în căsătorie inedite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cererea în căsătorie este unul dintre momentele cruciale ale vieţii, episod în care atât bărbatul, cât şi femeia aleasă sunt emoţionaţi deoarece răspunsul şi decizia vor influenţa decisiv viaţa lor.

Amintirea clipelor când un bărbat cere în căsătorie persoana considerată a fi potrivită să-i stea alături este un moment care rămâne în memoria colectivă a cuplului. De cele mai multe ori, decizia cea mare este imortalizată poze, scrisori sau simple însemnări.

Ce ne facem, însă, dacă romantismul momentului lipseşte, iar soluţia aleasă pentr cererea în căsătorie pare mai mult o glumă proastă. „Stylenheat” prezintă mai multe poze care arată inventivitatea celor care vor să treacă în etapa următoare a relaţiei lor.

1.Varinta inelului în hamburger

image

Iubirea pentru mâncarea de tip fast-food poate fi dublată de folosirea unui hamburger pe post de cutie în care să pui inelul de logodnă. Rămâne de văzut cum gustă glume prietena.

2.„Mesaj” pe zăpadă

image

Pentru imortalizarea unei astfel de variante pentru cererea în căsătorie îţi trebuie un spirit de reacţie rapid. Nu de alta, dar aranjamentul poate fi stricat oricând.  

3.Tatuajul cu numele prietenei

image

Tatuajul în care o ceri de soţie pe prietena ta este o soluţie vizibilă, poate prea vizibilă şi care rămâne scrisă nu doar în gândurile tale, dar şi pe corpul tău. Aşadar, ai grijă!

4.„O încăpere romantică”

image

Numeroşi bărbaţi aleg petale de trandafir în pat sau aranjamente speciale în bucătăria lor pentru a face un pas important din viaţa de cuplu, dar alegerea unei toalete drept loc al cererii în căsătorie, nu pare o alegere care să aibă succesul aşteptat.

5.Coregrafia care dă greş

image

Intenţia ta e bună, mesajul este bine scris, dar ce te faci în momentul în care ajutoarele tale sunt dezorganizate şi reuşesc performanţă de a-ţi strica cererea în căsătorie

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite