Cele mai ciudate hobby-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudia Schiffer

Provocările cotidiene sunt de multe ori surse ale stresului, fapt care trebuie contrabalansat prin petrecerea timpului liber într-un mod plăcut. Totuşi, unii aleg să aibă pasiuni ieşite din comun. Topnetz.com trece în revistă câteva dintre cele mai ciudate hobby-uri întânite în diferite zone de pe mapamond.

Cele mai ciudate hobby-uri. Colecţionarul de Ecstasy

Un olandez a devenit pasionat în urmă cu aproape 20 de ani de pastile, dar nu orice fel de pastile, ci Ecstasy. „A muncit” din greu pentru a strânge aproape 2.400 de pastile de Ecstasy, dar acestea i-au fost furate. 

La scurt timp după ce a rămas fără impresionanta sa colecţie, s-a autodenunţat poliţiei pentru că dorea ca autorităţile să pună mâna pe pastile înainte de a fi consumate.

„Mortul de serviciu”

Chuck Lamb are, cu siguranţă, un hobby neobişnuit: îi place să „facă pe mortul” pentru a-i speria pe cei din jurul său.

Umorul său negru a mers până la înscenări ale unui moment în care a decis să se spânzure. Într-o altă zi, Lamb a decis că e vremea să-i sperie pe cei din jurul său printr-o falsă decapitare a sa.

În 2005, an când şi-a lansat blogul, Chuck şi-a înscenat moartea reuşind să atragă aproximativ 32 de milioane de vizualizări din întreaga lume.

Cele mai ciudate hobby-uri. Modelul pasionat de insecte

Claudiei Schiffer îi plac insectele, iar acest hobby a determinat-o să strângă numeroase insectare. Modelul de origine germană colecţionează insecte, pe care le păstrează în panouri înrămate şi atârnate pe post de decor, hobby pe care-l are încă din copilărie.

Procesele, o preocupare inedită

Jonathan Lee Riches a ajuns în Cartea Recordurilor fiind numit persoana care a intentat cele mai multe procese din istoria omenirii. Chiar şi în momentul când a primit premiul din partea reprezentanţiilor Guiness Book of World Records, acesta i-a dat în judecată pentru încălcarea imaginii.

Printre personalităţile date în judecată sau care „au reuşit” fie implicate într-un proces intentat de Lee Riches sunt fostul presedinte George W. Bush, Britney Spears sau presedintele Iranului, Ahmadinejad

Cele mai ciudate hobby-uri. „Prezenţa” pe micile ecrane

Paul Yarrow din Londra vrea să fie celebru. Cum nu a reuşit să facă vreun lucru demn de a-i aduce faima, britanicul s-a hotărât să apară în cât mai multe buletine de ştiri, fiind mereu în spatele reporterilor care transmit diferite evenimente. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite