Cel mai mare tobogan cu apă vine în centrul Capitalei, în următorul weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai mare tobogan cu apă vine în Bucureşti
Cel mai mare tobogan cu apă vine în Bucureşti

Bucureştenii vor avea ocazia între 27 şi 28 august să se dea pe un tobogan cu apă lung de 330 de metri în centrul Capitalei. Pe parcursul întregului eveniment, distracţia va fi asezonată cu muzică.

Calea 13 Septembrie va fi în zilele de 27 şi 28 august centrul distracţiei, întrucât fix lângă Casa Poporului va fi amplasat cel mai mare tobogan cu apă din lume, City Wave. Astfel, bucureştenii - şi nu numai - vor avea ocazia să alunece pe o peliculă de apă pe o pantă lungă de 330 de metri. 

Toboganul cu apă va fi deschis publicului sâmbătă şi duminică, între orele 9.30 şi 20.30. Preţul biletului este de 35 de lei. 

Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de invitaţie, doar însoţit de un adult, iar copiilor sub şase ani accesul este interzis.

Slide-ul are 330 de metri lungime si este alcatuit din culoari, fiecare cu lăţimea de 1,5 metri, despărţite de cilindri gonflabili.

Suprafaţa sa devine alunecoasă datorită alimentării contiunue cu apă, ceea ce ajută colacul pe care te dai să alunece lin.

Cum te dai pe slide

Participanţii trebuie să meargă la cortul de distribuţie a colacelor unde vor primi gratuit colacul gonflabil, care este obligatoriu pentru alunecarea pe slide. 

La expirarea intervalului orar menţionat pe biletul de acces, participanţii trebuie să returneze colacul. 

Participanţii se vor aşeza la cozile pre-definite, aşezaţi în şir, unul în spatele celuilalt. La startul slide-ului, fiecare aşteaptă semnalul supraveghetorului, după care porneşte pe slide lunându-şi avânt.

Mai multe detalii pe citywave.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite