Cât costă meniul de nuntă în 2024, pentru fiecare invitat. Prețurile au sărit în aer

0
Publicat:

Nunta este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața unui cuplu. Anul acesta preferințele în materie de nunți s-au schimbat radical.

Mirii sunt gata să scoată din buzunar oricât e nevoie. Foto: Arhivă
Mirii sunt gata să scoată din buzunar oricât e nevoie. Foto: Arhivă

Se pare că tradiționala rochie albă de mireasă, nonculoarea care simbolizează puritate și inocență, va fi înlocuită de cea neagră sau roșie. De asemenea, candybarul suferă și el modificări anul acesta, prăjiturile și fructele fiind înlocuite de brânzeturi, înghețată thailandeză sau cafea de specialitate. 

Se poartă iarăşi cannoli bar, se poartă foarte, foarte mult tart bar. Unii clienţi vor să înlocuiască candybar-ul cu bar de îngheţată, de exemplu. Există îngheţată thailandeză care se face direct acolo. Îşi doresc un cheese bar, de brânzeturi cu fructe sau cold cuts", a afrimat Cristina Horotan, weeding planner, conform Observator. 

Pentru evenimentul extrem de important, mirii sunt gata să scoată din buzunar oricât e nevoie. De exemplu, pentru costumul mirelui și rochia miresei, ei trebuie să aibă la dispoziție minimum 2.000 de euro.

În plus, mirii își doresc anul acesta ca petrecerea de vis să aibă loc în mijlocul naturii. 

Se caută locaţii în aer liber, se caută locaţii pe malul mării, lângă o pădure şi se caută idei originale. Ar putea să surprindă modul mai natural de a organiza nunţile, de la aranjamentele florale, la ţinute, la aranjamentele de masă, de scaune. Costurile ar fi în mare între 100 şi 150 de euro cost per invitat", a spus Alin Caraman, președintele AFIN. 

Totodată, meniul pentru fiecare invitat se ridică în medie la 100 de euro. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite