Câştigătorul marelui premiu de 3 milioane de lei la Loto 6/49 şi-a ridicat banii. Acesta vrea să doneze o parte din sumă copiilor bolnavi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câştigătorul din 22 decembrie şi-a ridicat premiul de la sediul Loteriei Române FOTO Adevărul
Câştigătorul din 22 decembrie şi-a ridicat premiul de la sediul Loteriei Române FOTO Adevărul

Fericitul câştigător la categoria Loto 6/49 din data de 22 decembrie s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române pentru a-şi ridica premiul. Bărbatul, care este din Bistriţa, susţine că o parte din suma de 3 milioane de lei va merge şi către copiii bolnavi, restul banilor urmând a fi investiţi într-o afacere proprie.

Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Bistriţa şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49, preţul acesteia fiind de doar 4,9 lei. După impozitare, bărbatul a rămas în mână cu aproximativ 2,6 milioane de lei.

„Marele câştigător este un om modest, familist convins, care a muncit din greu toată viaţa. E un jucător cu tradiţie, însă nu a crezut niciodată că va câştiga marele premiu. Numerele pe care le joacă au avut întotdeauna o semnificaţie personală. Cu banii câştigaţi, în primul rând va ajuta nişte copii bolnavi iar restul îi va investi într-o afacere proprie”, se arată într-un comunicat de presă al Loteriei Române.

Potrivit sursei citate, câştigătorul a ales să-şi păstreze anonimatul.

Vă mai recomandăm:

Biletul care a adus 3 milioane de lei unui bistriţean, cumpărat de la un chioşc de ziare. Câştigătorul încă nu se cunoaşte

Ce spun vecinii din Apa Neagră despre milionarul de la Loto

Milionarul în euro de la loto este din Padeş şi a făcut puşcărie pentru că a furat animale

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite