Caravană pentru depistarea cancerului de col sau de sân, în Ilfov, pe 8 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caravana „Scapă de cancerul de col/sân cu un simplu control” are loc duminică, 8 martie, în Ilfov. Femeile între 25 şi 64 de ani beneficiază de recoltare gratuită pentru Papanicolau şi de evaluare mamară, chiar dacă nu sunt asigurate.

Medicii din spital vor merge în localităţile Ilfovene şi vor face analize în cabinetele medicilor de familie. Femeile cu vârste  între 25 şi 64 de ani, chiar şi cele neasigurate,  beneficiază de recoltare gratuită pentru Babeş-Papanicolau şi de evaluare mamară, conform unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Ilfov, remis Adevărul

Pentru prevenţia cancerului de col uterin Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea  pune la dispoziţia pacientelor asigurate următoarele investigaţii gratuite: consult ginecologic, testare HPV şi Babeş -Papanicolau. 

Campania de prevenţie „Scapă de cancerul de col/sân cu un simplu control”, este desfăşurată în prezent la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea. Lansarea caravanei ”Scapă de cancerul de col/sân cu un simplu control” va avea loc duminică, 8 martie, la ora 11.00, la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea, din Strada Studioului nr. 5.

Pentru prevenţia cancerului de sân spitalul pune gratuit la dispoziţia pacientelor asigurate consult şi ecografie mamară. Analizele se fac în baza unei trimiteri de la medicul de familie sau de la medicul specialist şi numai cu programare la numărul de telefon  021 351 5295.

Programul caravanei va putea fi găsit la medicii de familie, pe pagina de internet a Spitalului de Ginecologie din Buftea: www.spitalbuftea.ro sau la numărul de telefon  021 351 5295.

Caravana „Scapă de cancerul de col/sân cu un simplu control” face parte din campania de prevenţie a cancerului de de col şi a cancerului mamar iniţiată acum  o lună Consiliul Judeţean Ilfov şi Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Buftea. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite