Angajaţii care primesc 1.000 de dolari peste salariu dacă recomandă un programator bun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Să lucrezi în IT înseamnă mai mult decât să ai un salariu de cel puţin 600 de euro ca junior şi peste 1.000 de euro cu câţiva ani de experienţă. Companiile de profil au început să recompenseze angajaţii cu sume incitante doar dacă recomandă un posibil angajat potrivit.

Acest lucru face si compania de software romaneasca Avangate, care de mai bine de un an de zile recompenseaza angajatii din programare cu cate 1.000 de dolari pentru recomandarile facute.

„Efortul in Avangate este de a aduce oameni la discutii pentru ca multi dintre programatori sunt tinuti de alte companii in conditii bune", sustine Madalina Teodorescu, directorul de resurse umane al Avangate.

Toate pozitiile sunt postate atat online, cat si in sediu, iar fiecare pozitie are atasata si recompensa pentru recomandare. „De exemplu, recomandarea unui programator este recompensata cu 1.000 de dolari. Chiar vrem sa motivam oamenii sa ne recomande candidati. Cred ca multe companii au astfel de programe, fiecare il aplica diferit. Programul il avem de un an si ceva. Inseamna un cost mai mic fata de apelarea la o companie de recrutare", explica Madalina Teodorescu.

Citeşte continuarea pe wall-street.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite