A decedat medicul internat la Constanţa cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 500 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma infecţiei cu noul coronavirus.
Peste 500 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma infecţiei cu noul coronavirus.

Ministerul Sănătăţii a confirmat miercuri decesul unui nou cadru medical în urma infecţiei cu noul coronavirus. Medicul de 62 de ani din Constanţa fusese confirmat în 8 aprilie fiind transferat la Bucureşti trei zile mai târziu când starea de sănătate s-a agravat. Medicul a decedat la Matei Balş.

„Bărbatul, în vârstă de 62 de ani a fost medic cu specialitatea medicina interna până în data de 6 aprilie 2020 în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa când a demisionat.

În data de 7 aprilie a debutat simptomatologia COVID 19, iar în data de 8 aprilie 2020 a fost internat în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, acolo unde a şi fost confirmat pozitiv în aceeaşi zi.

În 11 aprilie 2020, după ce stare de sănătate s - a agravat, a fost transferat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş unde a decedat în data de 21 aprilie 2020”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică

Este vorba despre dr. Valeriu Neagoe, medic pe Secţia Medicală a celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ.

„Un stetoscop a rămas undeva, pe o masă, într-o cămăruţă mică de gardă. Al nimănui acum. Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul asta nenorocit. Zbor lin către îngeri, Domnule Doctor! Aţi salvat atât de multe vieţi, dar din păcate pe a dumneavoastră nu a mai putut-o salva nimeni.... Rămâneţi în inima şi în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu sa vă odihnească... În noaptea asta fac de garda în onoarea dumneavoastră, de aici din patul de spital, de data asta gardă de lacrimi şi durere şi furie..”, a transmis un medic pe Facebook. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite