Articol publicitar

Ozonoterapia - o soluție inovativă de tratament

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principiile medicinei moderne atestă că mare parte din problemele de sănătate apar ca urmare a unei dificultăți de oxigenare la nivel celular. Drept urmare, o bună soluție de tratament o reprezintă suplimentarea cantității de oxigen cu ajutorul infiltrațiilor de ozon, un gaz care reglează PH-ul, neutralizează toxinele și activează mecanismele de reparare naturale. Dacă îți dorești să efectuezi proceduri de ozonoterapie in Bucuresti, fă o programare online la Quantica 720°!

clinica de ozonoterapie jpg

Ce este ozonoterapia

Terapia cu ozon sau ozonoterapia reprezintă o procedură de medicină alternativă care constă în administrarea de ozon, pe diverse căi, în organism cu scopul de a preveni sau trata diverse patologii, de la infecții și inflamații, până la dureri sau disfuncții ale anumitor organe.

Cum se desfășoară o sesiune de terapie cu ozon

În funcție de modalitatea de administrare, ozonoterapia poate consta în: autohemoterapie, injecții cu ozon, insuflații cu ozon, hidrocolonoterapie, tratamente topice sau administrare de supozitoare. Asta înseamnă că, folosind echipamente speciale, acest gaz este introdus în corp, în doze ajustate, accelerând asimilarea, ceea ce garantează rezultate imediate.

Ce beneficii are această procedură asupra organismului

Această terapie este utilizată frecvent pentru a susține organismul în a-și desfășura funcțiile de bază mai eficient, chiar și în situațiile în care este supus unui stres major cauzat de diferite afecțiuni. Ozonul este recunoscut pentru efectul său antiinflamator, imunomodulator, de creștere a vascularizației la nivelul organelor periferice, dar și pentru rolul de metabolizare mai buna a glucozei, ceea ce înseamnă că asigură rezultate evidente în ceea ce privește remedierea problemelor circulatorii, afecțiunilor la nivelul oaselor precum artrita, infecțiilor fungice, rănilor cronice, bolilor autoimune, dar și a altor probleme medicale pentru care se administrează deja o formă principală de tratament.

Cui îi este recomandată

Eficiența ozonoterapiei este demonstrată în numeroase contexte, datorită faptului că îmbunătățește calitatea sângelui prin curățare și alcalinizare, reducând necesarul de medicamente administrate. Este un serviciu potrivit pentru persoanele care se confruntă cu probleme cardiovasculare, afecțiuni de ordin neurologic, infecții bacteriene și virale, probleme de natură dermatologică, dar și boli autoimune. Totodată, ajută la remedierea durerii de oase sau a inflamațiilor musculare în urma activității sportive intense, având efect analgezic.

Programează acum o ședință de ozonoterapie

Beneficiile ozonoterapiei sunt variate și le poți observa încă de la prima ședință dacă este efectuată în mod corect, în concordanță cu nevoile corpului tău. Este recomandat să apelezi la serviciile unei clinici specializate care deține aparatura necesară și personal pregătit clinic, în așa fel încât să ai parte de o experiență cât mai sigură și eficientă.

Quantica 720° este o clinică din București care efectuează o gamă variată de proceduri medicale alternative și complementare care vin în întâmpinarea unui număr de afecțiuni și nevoi patologice. Aici vei fi preluat de o echipă de medici cu experiență vastă în ozonoterapie care utilizează metode și tehnici medicale inovative, menite să îți ofere rezultate optime, conform unor protocoale stricte de tratament.

Pentru a stabili o programare trebuie doar să accesezi site-ul clinicii și să completezi formularul atașat cu datele personale, motivele pentru care îți dorești să apelezi la un astfel de tratament, dar și data și ora la care vrei să te prezinți la cabinet. Vei primi confirmarea telefonic în scurt timp, moment în care poți discuta cu un reprezentant al clinicii mai multe detalii despre procedură, cum ar fi modalitatea de desfășurare, dar și recomandări de care să ții cont înainte de programare.

Efectuată periodic, ozonoterapia te ajută să îmbunătățești starea de sănătate a organismului, să sporești nivelul de energie și să previi un număr mare de afecțiuni cauzate de oxigenarea necorespunzătoare a celulelor.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite