Întreceri sportive în toată ţara weekendul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekendul 7-8 mai, în Capitală şi în unele oraşe din ţară vor avea loc diverse competiţii sportive, toate având ca scop promovarea mişcării ca stil de viaţă sănătos.

Astfel, sâmbătă, va debuta, la bazinul olimpic din Braşov, Maratonul celor 24 de ore de înot. Orice iubitor de înot poate lua parte la acest concurs, indiferent de nivelul de performanţă. La rândul lor, bicicliştii sunt aşteptaţi duminică la Prima Evadare, concurs de ciclism cross country, care se va desfăşura între Bucureşti şi Snagov, pe un traseu de aproape 55 km.

Ziua Sportului, la Zalău

Ziua de 7 mai va fi dedicată sportului la Zalău. Aici se vor desfăşura două crosuri, precum şi alte activităţi sportive (baschet, volei şi fotbal, demonstraţii de karate, kangoo jumps, dans sportiv şi spectacol de majorete). Crosul de 10 km este dedicat sportivilor de performanţă, iar cel de 3 km, oricărei persoane. Printre personalităţile prezente la eveniment se numără două campioane mondiale: Gabriela Szabo şi Diana Oprea.

Duminică, 8 mai, iubitorii de alergări pot veni în Piaţa „Charles de Gaulle" din Bucureşti, la crosul „Click! Sănătate". Premiile acordate constau în biciclete, abonamente la sală, storcătoare de fructe, însă se vor acorda şi alte premii-surpriză! Înscrierile la cros se fac de la ora 7.30, pe baza talonului din revistele „Click! Sănătate", „Click! pentru femei" şi din ziarele „Adevărul" şi „Click!" de vineri, 6 mai. După cros, vor fi concerte Raluk, Amna şi Crush. Startul se dă la ora 10.00! 

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite