Herpesul nu este în tendinţe. Vindecă-l acum cu DermaPlast! (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DermaPlast antiherpetic este foarte uşor de utilizat datorită formei ovale
DermaPlast antiherpetic este foarte uşor de utilizat datorită formei ovale

Rochie perfectă, pantofi noi, păr strălucitor ... te pregăteşti pentru o întâlnire importantă, dar parcă ceva nu se asortează... Observi un mic detaliu care ar putea să-ţi strice ziua perfectă la care sperai: inesteticul herpes ce apare întotdeauna în cele mai nepotrivite momente!

Din cauza acestui „obstacol" eşti pregatită să anulezi întâlniri profesionale, sa refuzi invitaţii la evenimente, chiar sa eviţi iesirea în oraş cu prietenii...
DermaPlast te salvează de la astfel de compromisuri. Datorită plasturelui DermaPlast antiherpetic, poţi fi în continuare elegantă şi "în tendinţe".

Plasturele transparent acoperă discret herpesul, iar singurul motiv pentru care buzele tale vor atrage atenţia va fi culoarea intensă a rujului tău. Pentru o vindecare rapidă aplică plasturele încă de la primele semne de manifestare a virusului.

Durerea şi senzaţia de mâncărime sau arsură se vor atenua, vei scăpa de apariţia crustei deranjante şi inestetice şi zona va fi protejată împotriva altor microbi.

În plus, DermaPlast antiherpetic este foarte uşor de utilizat datorită formei ovale perfect adaptate buzelor tale. Plasturele va rămâne fixat şi vei scăpa de grija herpesului pentru următoarele aproximativ opt ore, indiferent dacă este zi sau noapte.

Nu trebuie să te abţii nici de la deliciile care îţi ies in cale, cu puţină atenţie plasturele putând fi menţinut şi pe durata mesei. La primele semne de dezlipire, înlocuieşte-l oriunde te-ai afla. Datorită ambalajului elegant, prevăzut cu pensetă şi oglindă, plasturii pot fi schimbaţi fără efort şi depozitaţi chiar şi în cea mai pretenţioasă geantă.

Se comercializează doar numai în farmacii.
Preţ: 40 - 45 lei pentru cutia cu 16 plasturi.

Gama de plasturi DermaPlast de la Hartmann cuprinde, pe lângă plasturele antiherpetic, o varietate de plasturi pentru răni uşoare/ superficiale: plasturi speciali pentru bătături şi vezicule, plasturi pentru copii, plasturi termici pentru relaxarea musculaturii, plasturi impermeabili pentru apă, plasturi elastici etc.

Herpesul nu este în tendinţe. Vindecă-l acum cu DermaPlast!

HARTMANN România, prezentă pe piaţă din 2003, este filiala a grupului international PAUL HARTMANN, jucător de top cu o îndelungată experienţă în domeniul dezvoltării şi producţiei dispozitivelor medicale. Compania oferă un vast portofoliu de produse medicale, printre care: tensiometre şi termometre, pansamente pentru rănile cronice, produse pentru incontinenţă, materiale pentru compresie şi imobilizare, precum şi o mare diversitate de bandaje şi plasturi.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite