Articol publicitar

Cumpără la preţ de sărbătoare sutienul care modelează perfect sânii! (P)

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ferm Confort Bust
Ferm Confort Bust

Sutienul este unul dintre obiectele cele mai importante din garderoba unei femei. Cu toate acestea, multe femei nu ştiu să aleagă sutienul perfect, marea majoritate luând o decize in funcţie de numele mărcii, de modul general în care arată sau de preţ, astfel că nu este de mirare ca 9 femei din 10 nu îşi aleg sutienul potrivit.

Sutienul potrivit este important nu doar pentru confort şi frumuseţe, dar şi pentru săntătea unei femei. Sutienele incomode împiedică circulaţia sângelui în zona sânilor şi astfel se creează un teren favorabil pentru apariţia unor boli. De aceea, chiar dacă este o piesă de lenjerie intimă, care nu este expusă vederii, alegerea ei necesită o atenţie mărită.

Pentru a veni în sprijinul tuturor femeilor, care sunt în căutarea sutienului perfect, pe care nici nu îl simti cand îl porţi, un producător francez a conceput Ferm Confort Bust, un sutien bazat pe tehnologia microfibre.

Într-adevar, secretul acestui nou sutien, fără cusături sau armături, este microfibra elastică revoluţionară, din care este fabricat. Acest material, în acelaşi timp elastic şi moale, face ca sutienul să arate ca o a doua piele, devenind aproape invizibil, chiar şi sub cele mai transparente ţinute. Datorită sistemului de bretele adaptate, nu lasă urme, susţine sânii, acolo unde este necesar şi creeaza un profil sexy. Astfel, vă păstraţi confortul şi, în acelaşi timp, vă sustineţi sânii şi le daţi formă.

Şi, pentru ca toate femeile care doresc să-şi pună în valoare bustul şi silueta să beneficieze de acest sutien inovator, preţul de lansare în România bate orice concurenţă – doar 33 lei!     

Nu crezi ca acest sutien este potrivit pentru bustul tău? Ai înca îndoieli? Află că este de ajuns să ştii ce măsura porţi la tricou (S, M, L, XXL) şi Ferm Confort Bust va face restul (dacă, de obicei, îţi iei tricouri măsura L, Ferm Confort Bust masura L, îţi va veni ca o mănuşă, indiferent de măsura cupei). Îl îmbraci ca pe un maieu şi se va adapta măsurii cupei tale, fără să îţi dai seama (unele femei uită să-l dezbrace, când se culcă). În plus, Ferm Confort Bust este disponibil în set de câte 3 sutiene, în 3 culori diferite (negru, bej, alb), fiind ideal, oricare ar fi ţinuta pe care o alegi.

Gata cu bretelele care alunecă, cu armăturile jenante, cupele neadaptate şi decolteul nepus în valoare!

Preţul-cadou al acestei oferte nu este singura surpriză plăcută. Cu zeci de mii de femei mulţumite în întreaga Europă, Ferm Confort Bust este 100% garantat! Dacă nu eşti pe deplin mulţumită (remodelare a bustului, confort etc), va fi suficient să returnezi articolele comandate (folosite sau nu) şi îţi vei primi banii înapoi!

Nu mai sta pe gânduri şi află aici toate detaliile despre sutienul sexy şi confortabil, pe care îl aşteptau toate femeile!
 

Sănătate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite