Articol publicitar

Cum poţi să obţii articulaţii flexibile pentru mişcare fără durere

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Durerile articulare sunt asociate în general cu semnele îmbătrânirii, lucru total neadevărat. Mişcările bruşte şi intense ale corpului de la orice vârstă sunt cele cauzează de obicei durerile supărătoare şi lipsa mobilităţii. Acest lucru li se întâmplă persoanelor foarte active, pasionate de sport, care îşi solicită intensiv de-a lungul timpului articulaţiile.

De asemenea, alţi factori, precum vârsta înaintată sau kilogramele în plus tensionează suplimentar articulaţiile, provocând dureri supărătoare, apoi  rigiditate şi limitarea mişcărilor. Ignorate şi netratate eficient, aceste probleme se pot transforma în ceva mult mai grav – osteoartita, când cartilajele ce protejează oasele în articulaţii se erodează.

Pentru a se evita astfel de riscuri, este indicat ca cei pasionaţi de sport (şi nu numai) să urmeze o alimentaţie sănătoasă, să poarte un echipament potrivit pentru sport, dar să folosească şi un produs care să acţioneze ca un antiinflamator natural şi condroprotector.

În acest caz, soluţia completă pentru articulaţii sănătoase este Fleximobil Aktiv.

Fleximobil Aktiv conţine o combinaţie inovatoare de condroitină şi glucozamină, componente esenţiale ale cartilajului articular, extract de gheara diavolului cu acţiune antiinflamatoare şi analgezică şi colagen nativ de tip II.  Aceste ingrediente acţionează sinergic astfel:

  • Harpagozidele ameliorează durerile articulare la 1 oră de la administrare
  • Colagenul nativ de tip II este un factor de modulare a răspunsului imun al organismului
  • Glucozamina stimulează formarea componentelor cartilajului
  • Condroitina încetineşte distrugerea cartilajului

Bazează-te pe FLEXIMOBIL pentru articulaţii sănătoase şi mişcare fără durere

Fii Flexibil şi mobil!

Mai multe detalii se găsesc pe www.fleximobil.ro

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite