CNAS are un nou președinte, după ce fostul președinte a intrat în vizorul DNA și și-a dat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate Andrei Baciu a anunţat pe 11 decembrie că demisionează din funcția deținută.

Dr  Valeria Herdea, medic de familie jpeg

Valeria Herdea a fost numită în funcţia de membru al consiliului de administraţie şi preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, printr-o decizie a premierului Marcel Ciolacu, publicată luni în Monitorul Oficial.Propunerea de numire a fost formulată de ministrul Sănătăţii.

"Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Valeria Herdea se numeşte în funcţia de membru al consiliului de administraţie şi preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate", prevede decizia publicată în Monitorul Oficial.

Pe 13 decembrie, Andrei Baciu a fost revocat, la cerere, din funcţia de membru al consiliului de administraţie şi preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, printr-o decizie a prim-ministrului Marcel Ciolacu. În locul său, până luni, la numirea Valeriei Herdea, vicepreşedintele CNAS, Cristian Georgică Celea, a exercitat atribuţiile preşedintelui Casei.

Andrei Baciu a anunţat pe 11 decembrie că demisionează din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.   

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite