Articol publicitar

Ce este Hipoxia - Vital Center

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
d

Pentru ca organismul să funcţioneze corect, 1 litru de oxigen trebuie să ajungă la celule în fiecare minut al vieţii noastre. În mod ideal, acest lucru este asigurat de un aport adecvat de oxigen în sânge. Daune aduse mediului; stiluri de viaţă nesănătos; şi modificările legate de vârstă ale sistemului cardiovascular şi vascular din păcate scad treptat presiunea oxigenului din sânge.

Hipoxia este o afecţiune patologică progresivă cauzată de o schimbare anormală a metabolismului, funcţiei şi structurii ţesuturilor biologice din cauza lipsei de oxigen sau a întreruperii alimentării cu oxigen.

Ce spun medicii celebrii despre hipoxie:

1. „Am constatat o stare scăzută de oxigen asociată cu toate bolile grave. Alimentarea cu oxigen scăzută a ţesuturilor corpului indică cu siguranţă o boală. Hipoxia sau lipsa de oxigen din ţesuturi este cauza principală a tuturor bolilor degenerative. ”- Dr. Stephen Levine

2. „Există o singură cauză principală a cancerului. Aceasta este transformarea respiraţiei normale a celulelor corpului în respiraţie anaerobă (cu deficit de oxigen). "- Dr. Otto Warburg, laureatul Nobel pentru cercetarea cancerului.

Deficitul de oxigen poate fi cauza diferitelor simptome şi boli:

- dureri de cap cronice, ameţeli, leşin

- pierderea memoriei

- tulburări psihice, anxietate, depresie

- oboseală, letargie, performanţă fizică şi mentală scăzută, epuizare mentală

- dificultate de a adormi

- dezvoltarea sensibilităţii la vreme

- infecţii recurente şi infecţii fungice

- boli ale sistemului circulator, insuficienţă cardiacă

- deteriorarea sistemului imunitar

- respiratie dificila

- digestie slabă, obezitate

- neputinţă.

De la descoperirea sa, tot mai multe cercetări ştiinţifice şi studii au recunoscut importanţa oxigenului în viaţă. Oxigenul este utilizat pe scară largă pentru tratarea diferitelor afecţiuni patologice. Iniţial în domeniul bolilor pulmonare, atelectaziei neonatale, colapsului pulmonar şi astmului, apoi treptat în domeniul bolilor de inimă şi creier.

Utilizarea oxigenoterapiei acasă a apărut de la sfârşitul anilor 1970. La „Prima întâlnire internaţională de cercetare a tratamentului cu oxigen la domiciliu” desfăşurată în Statele Unite în februarie 1987, experţii au subliniat că terapia cu oxigen la domiciliu reduce semnificativ rata mortalităţii din anumite boli.

Puteţi obţine mai multe informaţii despre oxigenoterapia la domiciliu la Centrul Vital (https://www.vitalbucuresti.ro/ ). Aici puteţi obţine toate informaţiile de care aveţi nevoie despre această soluţie sau chiar o puteţi încerca gratuit.

Adresa Centrului Vital: Bcuresti, sector 3, Str. Baba Novac, nr. 20A. Compania care operează centrul Vital este Alternative Shop Europe SRL

SănătatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite