Bogdan Ioachim, noul Corporate Affairs Director GSK România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gsk

Bogdan Ioachim a devenit din ianuarie 2013 membru al Consiliului Director GlaxoSmithKline (GSK) România, cu funcţia de Corporate Affairs Director şi coordonează patru departamente ale companiei: Corporate Affairs, Market Access, Public Health şi PR & Comunicare.

Ioachim a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, în anul 1994. El şi-a început cariera în vânzări, în anul 1996, ca reprezentant medical în companiile Sandoz şi Novartis. Şi-a continuat cariera în compania farmaceutică Les Laboratoires Fournier, ca Regulatory Affairs Manager, Medical Affairs Manager şi Medical Director. 

Din anul 2006 a devenit Medical Marketing Manager în compania Danone, punând bazele acestui departament şi dezvoltând o echipă de reprezentanţi medicali. Responsabilităţile sale s-au extins prin preluarea poziţiei de Corporate Affairs Nutrition & Science Director ce implică pe lângă activitatea de comunicare medicală şi coordonarea activităţilor de corporate affairs, corporate communication, PR, regulatory, CSR şi legal.  În ultimii patru ani, Bogdan a făcut parte din echipa de management a companiei Danone, în rolul de Corporate Affairs, Nutrition & Science Director. 

GSK a investit în ultimii 13 ani în România peste 141 milioane de dolari şi, în plus, este un contributor important la bugetul statului: numai în ultimii doi ani, achitând către bugetul de stat 90 de milioane de dolari. GSK România are peste 1.100 de angajaţi cu activităţi în producţie, distribuţie şi vânzare.

SănătatePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite