Activităţile zilnice care îţi afectează coloana fără să ştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spălatul vaselor îţi afectează coloana
Spălatul vaselor îţi afectează coloana

Coloana vertebrală este considerată puternică, dar în acelaşi timp este extrem de delicată şi fragilă. Chiar şi cel mai mic nerv afectat poate avea urmări grave, dar ştiai că activităţile zilnice pot să dăuneze lent sănătăţii coloanei?

Este necesar ca activităţile de zi cu zi să fie efectuate în mod corect, pentru a nu provoca probleme de sănătate la nivelul coloanei vertebrale. Iată care sunt principalele obiceiuri care pot dăuna coloanei vertebrale:

Spălatul dinţilor

În fiecare zi stăm în picioare când ne spălăm dinţii. Presiunea pusă asupra coloanei vertebrale este la fel de mare ca atunci când mergi. Prin urmare, trebuie să încerci să eviţi presiunea: sprijină-te de perete sau de chiuvetă, pe măsură ce periezi dinţii. Aceasta este una dintre activităţile zilnice pe care le facem greşit.

Spălatul vaselor

În timp ce speli vasele, de obicei stai aplecată. Din acest motiv, discurile intervertebrale ale secţiunii toracice se uzează repede, iar acest lucru duce la apariţia durerii de spate. Plasarea scaunului sub genunchi când speli vasele ajută la reducerea presiunii.

Află ce alte activităţi îţi afectează coloana pe clickpentrufemei.ro

Te-ai trezit cu o durere de cap? Iată ce să faci!

Cum tratezi durerea în mod natural, fără pastile

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite