Prognoza meteo pentru miercuri, 11 octombrie. Cât ne mai bucurăm de vremea frumoasă

0
Publicat:

Vremea se încălzește miercuri, 11 octombrie 2023, față de zilele precedente în cea mai mare parte a țării. Previziunile ANM arată maxime de până la 24 de grade Celsius.

Toamnă. FOTO shutterstock
Toamnă. FOTO shutterstock

Prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) pentru miercuri, 11 octombrie, arată că vremea va fi mai caldă în cele mai multe zone ale țării, iar temperaturile se vor apropia de cele normale pentru această perioadă din an, potrivit Antena 1.

Vremea în țară pe 11 octombrie 2023

Meteorologii așteaptă o încălzire semnificativă în toată țara. Cerul rămâne variabil, cu unele înnorări în nord, iar vântul va sufla slab și moderat.

Pe parcursul zilei, șansele căderii unor precipitații sunt reduse.

Maximele termice se vor încadra între 15 și 24 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade Celsius. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în depresiunile Carpaților Orientali, unde vor fi 1 - 2 grade Celsius.

Sunt prognozate condiții de ceață dimineața și noaptea, mai ales în centrul României.

Vremea în București, miercuri, 11 octombrie 

În București, vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua jumătate a zilei, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo pentru săptămâna în curs

Amintim că valorile termice vor, săptămâna aceasta, fi mai ridicate decât cele specifice, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice și sud-vestice. 

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vest și la munte.

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite