Străzi inundate la Cluj-Napoca în urma unei furtuni puternice. Gurile de canal s-au transformat în fântâni arteziene VIDEO

0
Publicat:

Mai multe străzi din Cluj-Napoca au fost inudate, gurile de canal fiind dislocate de apa care ieșea cu presiune din sitemul de canalizare al orașului. Au fost raportate mai multe locuințe inundate, o explozie a unei țevi de gaz urmată de incendiu, dar nu există victime. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Cluj a emis, în jurul orei 18.45, o avertizare RO-Alert, pentru vreme rea pentru municipiul Cluj-Napoca. Erau așteptate, până la ora 19.30, precipitații și descărcări electrice, gridină și intensificări ale vântului.

„În urma fenomenelor meteo din ultima oră, pompierii de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca desfășoară intervenții pe mai multe străzi din municipiu, cum ar fi Decebal, Craiovei, 1 Decembrie 1918 sau Calea Moților. Până acum nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale, fiind raportate străzi și locuințe inundate”, a susținut purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. 

În jurul orei 20.00, s-a anunțat o explozie la o țeavă de gaz, exterioară, pe strada Sobarilor. „Nu sunt raportate victime sau pagube, însă explozia a fost urmată de incendiu. Se lucrează pentru lichidare”, au transmis cei de la ISU. Peste circa 20 de minute, ISU a anunțat că incendiul a fost lichidat. Cu excepția țevii de gaz, nu sunt alte pagube. La fața locului intervin și cei de la compania de gaz.

 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite