Prognoza meteo 2 mai: cum va fi vremea. Temperaturi maxime de 25 de grade

0
Publicat:

A doua zi a lunii mai va fi destul de călduroasă în toate regiunile țării, cu temperaturi care ajuns și 25 de grade în vestul țării.

Vremea se menține caldă și pe 2 mai
Vremea se menține caldă și pe 2 mai

După o zi de 1 mai plăcută, și ziua de 2 mai se anunță, din punct de vedere meteorologic, frumoasă în toate regiunile țării.

În Dobrogea și Bărăgan va fi soare iar temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 21 de grade Celsius, mai puțin pe Litoral, unde vremea este răcoroasă, aproximativ 15-16 grade Celsius.

Va fi cer senin și vânt ușor în Moldova de sud și în Muntenia de nord, aici temperatura aerului situându-se în jurul valorii de 20 de grade Celsius. Totuși, la noapte este posibil să apară ceața iar temperaturile minime să coboare până la 5 grade.

În nordul Moldovei și Bucovina este mai cald decât ziua de luni, cu maxime de 19-20 de grade la amiază.

În vestul ţării se face şi mai cald. Temperaturile urcă până la 24-25 de grade. Abia la noapte se creează condiții de precipitații.

În Transilvania atmosfera este plăcută după-amiază, cu cer senin și temperaturi de 22 de grade, la fel și în Banat.

Oltenia se menține în linia de luni, cu vreme frumoasă și temperaturi ce se vor situa între 24-25 grade Celsius.

Nici Bucureștiul nu face notă separată de vremea frumoasă din țară, cu cer senin și 22 de grade Celsius după orele prânzului.  Abia miercuri, spre dimineaţă, ar putea să apară ceaţă.

Pasionații de drumeții montane vor avea parte de o zi superbă, cu temperaturi potrivite pentru început de mai. Spre seară apar însă și norii, dar este puțin probabil să plouă. Vântul bate în rafale de 70-80 km/h.

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite