FOTO Premiul pentru cea mai proastă editare foto ajunge în Coreea de Sud, iar Barack Obama este „vedeta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barack Obama s-a întâlnit la Casa Albă cu preşedintele Coreei de Sud,
Barack Obama s-a întâlnit la Casa Albă cu preşedintele Coreei de Sud,

Marţi, Barack Obama, preşedintele SUA, s-a întâlnit cu cel din Coreea de Sud chiar la Casa Albă. Fotografii au fost la datorie şi au ilustrat momentul. Totuşi, cei de la agenţia de presă Yonhap n-au descoperit nicio poză oficială, astfel că au trebuit să editeze una. Dar „să editeze“ e mult spus.

Să nu fie înţeles greşit, Barack Obama şi Park Geun-hye s-au întâlnit la Casa Albă, dar Yonhap n-a găsit nicio poză bună de publicat. Astfel, şi-a aşezat la birou un editor foto şi din câteva mişcări de mouse i-a ieşit caricatura de mai jos, scrie Atlantic Wire. Obama are două mâini drepte şi în spatele său este o bibliotecă, în timp ce Geun-hye are în spate logo-ul ONU.

image

Fotografia pare că ar fi desprinsă dintr-un cunoscut joc al copilăriei: descoperă diferenţele.

image

Care este povestea reală? Park Geun-hye a fost „împrumutată“ dintr-o fotografie în care dă mâna cu liderul ONU Ban Ki-moon, în timp ce Barack Obama a fost extras dintr-o altă fotografie în care nu era picior de preşedinte sud-coreean. Pe aceeaşi cale au mers şi alte publicaţii din Coreea de Sud, au alăturat cele două personaje, dar au făcut o treabă mai bună.

image
Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite