Yoghinul Sadhguru vine în România  pentru a vorbi despre conştientizarea salvării solului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Sadhguru a iniţiat călătoria sa de peste 30.000 kilometri pentru a spori conştientizarea salvării solului planetei. Pe 21 aprilie, începând cu ora 18.00, la Arenele Romane, va avea loc evenimentul în cadrul căruia Sadhguru va vorbi despre importanţa salvării solului.

„Oricâtă bogăţie, educaţie şi bani avem, copiii noştri pot trăi bine doar dacă refacem solul şi apa. Planeta Conştientă este singura cale înainte”- Sadhguru. 

Sadhguru călătoreşte în Europa, Orientul Mijlociu şi India pentru a spori nivelul de conştientizare cu privire la deteriorarea solului. Yoghinul a fost în Londra, iar călătoria sa nu se opreşte aici. Sadhguru călătoreşte pe motocicleta sa prin circa 25 de ţări, iar mii de oameni ies în stradă pentru a-l întâlni. 

Sadhguru este cel mai urmărit Yoghin din lume, cu 2,2 miliarde de vizualizări pe reţelele de socializare, doar în ultimul an. Yoghinul va ajunge în Bucureşti pe 21 aprilie, iar evenimentul se va desfăşura la Arenele Romane, la ora 18.00, unde vor participa peste 7.000 de persoane. 

Sadhguru se va întâlni cu delegaţii Ministerului Educaţiei, precum şi cu reprezentanţii Ministerului Agriculturii, cu lideri de afaceri şi cu persoane importante din media pentru a spori eforturile campaniei Salvează Solul. 

Conform PNRR, 2021, în România sunt circa 500.000 de ha de terenuri deteriorate. 

Evenimentul este gratuit. Pentru a putea participa trebuie să te înscrii aici: https://events.savesoil.cc/ 

Până în anul 2050 circa 90% din solul mondial va fi degradat. 

Poţi urmări călătoria live pe https://consciousplanet.org/events şi pe https://Savesoil.org.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite