VIDEO Un bărbat liberat în baza recursului compensatoriu, reţinut pentru tentativă de viol după ce a maltratat o tânără în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginea Zilei / Copii cu palmele pictate participă la un miting împotriva violenţei faţă de femei şi copii într-un parc din Manila Filipine FOTO EPA – EFE / Francis R Malasig / 22 nov 2018

Un bărbat de 26 de ani, liberat în baza recursului compensatoriu, care a încercat să violeze o  tânără în scara unui bloc din Capitală, a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni. Victima a reuşit să scape doar pentru că s-a luptat la propriu cu agresorul care a bătut-o crunt.

„Ancheta a fost demarată în noaptea de 16/17 noiembrie a.c., când o tânără a reclamat că a fost victima unei agresiuni de natură sexuală, un bărbat necunoscut încercând să o oblige să întreţină raport sexual, în scara unui bloc. Tânără a fost audiată, iar din descrierea oferită, din analiza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, precum şi din investigaţiile şi audierile efectuate au rezultat date şi  informaţii care au condus la presupunerea rezonabilă că agresorul ar fi un bărbat de 26 de ani, din Bucureşti. În această dimineaţă, în urma percheziţiei domiciliare, bărbatul a fost condus la audieri, faţă de el fiind luată măsura reţinerii”, potrivit Poliţiei Capitalei.

Surse judiciare au explicat că bărbatul a fost liberat în august anul trecut din penitenciar în baza recursului compensatoriu. Practic, judecătorul i-a permis să părăsească penitenciarul deşi ar mai fi trebuit să execute 900 de zile de închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite