VIDEO Liderul PC Neamţ care şi-a bătut soţia s-a autosuspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PC Neamţ, Cristian Liciu, cercetat de poliţişti după ce şi-a bătut soţia, scena fiind filmată şi postată pe internet, s-a autosuspendat din funcţie.

Secretarul general al PC, Damian Florea, a spus că gestul preşedintelui PC Neamţ a fost de "bun simţ" şi că Liciu a luat această decizie pentru a nu aduce daune de imagine partidului. "E o măsură pe care a luat-o cu bună credinţă ca să nu ne aducă daune de imagine", a spus Florea.

Preşedintele PC, Daniel Constantin, anunţa, miercuri, că va propune Biroului Executiv Central al partidului revocarea lui Cristian Liciu din funcţia de preşedinte al filialei PC Neamţ.

Poliţia Municipală Piatra Neamţ face cercetări pentru lovire în cazul preşedintelui PC Neamţ, Cristian Liciu, în urma unei plângeri prealabile depuse de soţia acestuia. Pe internet au apărut imagini cu un bărbat care îşi loveşte soţia, după ce o scoate cu forţa dintr-o maşină. Bărbatul o împinge pe femeie într-un zid, unde aceasta cade, iar la incident asistă mai multe persoane, fără a interveni în timpul conflictului, ci doar după ce bărbatul pleacă.

VIDEO Cristian Liciu, liderul PC Neamţ, filmat în timp ce-şi bate soţia

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite